Steigerhouten Hoekbank


Verkoopprijs€395,00
Verkoopprijs€399,00
Verkoopprijs€425,00
Verkoopprijs€429,00
Verkoopprijs€435,00

Steigerhouten hoekbank op maat laten maken

Een steigerhouten hoekbank in uw tuin is de trend van dit moment. Helemaal als u de steigerhouten hoekbank naar eigen wens kan laten maken. Kom tot rust in je zelf ontworpen steigerhouten hoekbank op maat en bepaal zelf het model, de afmeting en de afwerking. Ook kun je bijpassende kussens op maat erbij bestellen in de gewenste dikte, stof en kleur. Ervaar ultiem zitcomfort!


Hoekbank van steigerhout kopen

Het buitenleven speelt bij iedereen een grote rol. Wat is nou mooier dan een hoekbank van steigerhout die het hele jaar door buiten kan staan en onderhoudsvriendelijk is. Wij leveren uitsluitend steigerhouten meubelen met de beste kwaliteit, denk aan steigerhouten loungebanken, steigerhouten loungestoelen waarop u heerlijk kan relaxen.  Ook kunnen wij bijpassende salontafels en hockers van steigerhout leveren in de zelfde stijl. Wist u ook dat wij ook industriele tuinsets leveren op maat?

Gratis en vrijblijvend advies!

Tip! Meet vooraf uw terras / tuin op waar u steigerhouten hoekbank komt te staan! Vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat wij u goed kunnen adviseren. Ook als u een bestelling plaatst nemen wij altijd contact op om uw van advies te voorzien.